Publisert Legg igjen en kommentar

Forbedre utseendet til huset ditt med fantastisk tilbehør

hjem tilbehør online norge

Hvis frosting er den ekte siste detalj på en kake, er tilbehør et lignende med hensyn til hjemmet stilistisk layout!

Hjemmet ditt er ditt palass, men uten tilbehør kan det se ut som et stort rot!

Cone on-how om vi tar noen av deg inn i hjemmet ditt.  Den beste måten å gjøre det på er med tilbehør.  Noen ganger er det mest fascinerende tilbehøret utvalg du nå har.  Det kan godt være alt fra toppen av porselen til et antikt arrangement av leketøysoldater.

VIKTIGHETEN AV HJEMMETILBEHØR

Hjemmetilbehør kan svinge stort og stole på din helt egen smak, men de vil vanligvis legge til en ny komponent i frontrommet, rommet, kontoret eller kjøkkenet.  Materialet og stilen til tilbehøret du velger, vil også føre ekstra tone og overflate til rommet.

I tillegg, når du legger til produkter  som har personlig betydning for deg, forvandler du hjemmet ditt til et ekte hjem.

SORTER AV TILBEHØR

Tilbehør til hjemmet ditt kan bety forskjellige ting for forskjellige individer.  Hva med å undersøke noen berømte beslutninger om tilbehør til hjemmet:

Håndverk: Hvis du kan se på bakdeleren på bildet over, har jeg skissert jentens dåpstøy.  Dette håndverket er mer viktig for meg enn noen Van Gogh eller Monet på noe tidspunkt ville vært.  Fra oljekomposisjoner til trykt materiale, skiller håndverk et slående plan og skyggelegging til skillelinjene dine.  Heng håndverkprodukter hvor som helst fra toalettet til frontrommet og fortiden.  (Jeg elsker å tenke på   å lete etter håndverk online!)

Modeller: Enten de er laget av kunstnerisk, tonehøyde eller marmor, utgjør figurer en tredimensjonal komponent i rommet.  Plasser dem bevisst i hyllene og legg til et par av dine toppvalg i fotskammelen din for en utadslående vignett.

Beholdere: Du kan legge til krukker hvor du vil, og de kan gå fra korte og runde til høye og tynne.  Fyll dem med nye blomster eller skjær lemmer for å legge til en naturlig komponent i rommet

Territorietapeter: Bruk av avdelings matter kan virkelig gi deg mye kreativ frihet sammen med praktisk stil.  Velg et utvalg gulvbelegg for hvert rom som kan gå fra solide toner til nåværende, matematiske vevinger eller verdensomspennende persiske planer.

Planter: Vi elsker planter!  Husk å legge til grønt – ekte eller falsk for å bringe naturen inn.

DEN MEST EFFEKTIVE METODEN FOR Å VELGE TILBEHØR TIL DITT HJEM

Når du er ferdig med tilbehør, tenk på kvalitet over mengde.  Velg nøkkelstykker som gir et sterkt uttrykk eller som har ekte trist verdi.  En ekte modell er noe du har fått gjennom  dine reiser , som et nøye montert håndverk eller en vevd søppel du har kjøpt fra en veiselger.

Du må også huske stilen og typen hjem  tilbehør.  Blandede produkter passer best i forskjellige innsider, mens påfallende nåværende tilbehør passer best i dagens hjem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.